WMO

Praktijk de Switch is een gecontracteerde WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning)- en Jeugdzorgaanbieder in de gemeenten:

Woon je in één van de bovenstaande gemeenten en kun je begeleiding of specialistische hulpverlening gebruiken omdat je op dit moment vastloopt in je ontwikkeling? Heb je bijvoorbeeld last van angsten, blokkades of trauma´s, die jou in de weg zitten om stappen te maken in je eigen proces? Of wil je graag zelfstandig (blijven) wonen en kun je wat hulp gebruiken bij onder andere je financiën, wonen, psychisch/sociaal functioneren, werken en zingeving? Misschien kunnen de producten van Praktijk de Switch uitkomst bieden.

De ambulante begeleiding en therapie van Praktijk de Switch zijn gericht op het versterken van de innerlijke kracht en het omzetten van beperking naar talent, waardoor je steeds meer in je kracht komt te staan en nieuwe stappen durft te nemen.

Praktijk de Switch levert de volgende producten:

Jeugdhulpverlening:

  • Jeugdhulp ambulant regulier
  • Jeugdhulp ambulant specialistisch individueel
  • Generalistische basis GGZ behandeling ( kort, middel, lang, chronisch)

Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) Zorg in Natura

  • Ambulante begeleiding individueel (Basis en specialistisch)

Aanmelden: Graag ook je telefoonnummer vermelden in het contactformulier. Binnen twee werkdagen wordt er contact met je op genomen.

 

Jouw naam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht