Cliënt-ervaring

Hypnotherapie Groningen

P. 49 jaar: Sinds heugenis is de rode draad in mijn leven, niet gewenst zijn en het gevoel om niet gezien te worden. Een probleem wat soms opduikelt en je geen fijn gevoel geeft. Ik was niet bekend met hypnotherapie maar wilde het toch proberen. Tijdens het gesprek kwam nog een probleem naar voren.

Jaren geleden een vervelend ongeluk gehad met de auto, met EMDR grotendeels opgelost maar werd laatst weer getriggerd door een fietsongeluk (in beide gevallen ook niet opgemerkt door de aanrijder, weer niet gezien :)). Tijdens de sessie die ontzettend goed en vertrouwd voelde kwamen we het op het punt dat ik wel gezien werd, en gewenst was. Een mooi beeld van mijn opa die ik helaas nooit heb leren kennen. Vanuit een veilige plek weer teruggevoerd naar het heden. Ontroerd, maar vooral een gevoel dat ik nooit eerder heb gevoeld.

Een mooie ervaring rijker en nog meer kracht kan ik verder.  Zelfs autorijden is weer een plezier. Dank aan Zeidy!

Hypnotherapie Groningen

A. 30 jaar: Ik kwam in aanraking met praktijk de Switch omdat ik graag af wilde van de angstgevoelens die ik had wanneer ik alleen thuis was. Van te voren had ik geen duidelijk idee wat hypnotherapie precies inhield.Het viel me op dat de behandelingsmethode duidelijk en doelgericht is. Er wordt op het probleem ingezoomd; de specifieke situatie wordt onder de loep genomen, waarna de angst en situatie van elkaar gescheiden worden.

Ik voelde me op mijn gemak tijdens de behandeling.Na die tijd kwam ik erachter dat mijn angst om alleen thuis te zijn vrijwel verdwenen was. Het was alsof de angstige gedachten geen toegang meer hadden tot mijn hoofd.

Ik kan wel stellen dat voor mij deze ervaring heel positief was. Na slechts een behandeling is de angst naar de achtergrond verdwenen, zonder dat dit me zelf tijd en moeite heeft gekost.