Ouder- en kindtraject

Loopt u op dit moment vast in het contact met uw kind? Is er sprake van gedragsproblemen, angst of boosheid? Kunnen jullie wat hulp gebruiken om het uiteindelijk weer zelf te kunnen? Praktijk de Switch helpt jongeren en hun ouders die een verstoorde relatie hebben als gevolg van bijvoorbeeld een echtscheiding, (vroegkinderlijke) trauma’s of onveilige hechting. Tijdens het traject gaan we bezig om de relatie weer te herstellen en te versterken.

Het Ouder- en Kindtraject van Praktijk de Switch is gericht op het versterken van de relatie tussen ouder(s) en kind, het verwerken van (vroegkinderlijk) trauma’s en versterken van de innerlijke kracht. Dit doen we door maatwerk te leveren. Onze krachten liggen in het ontdekken van patronen, deze te doorbreken en het creëren van omslagmomenten waardoor een mentale switch ontstaat. Praktijk de Switch streeft bij elk traject naar rust, groei en balans voor haar cliënten. Wanneer je voor ons kiest, dan kies je voor een persoonlijke benadering, gelijkwaardigheid en resultaat.

Consulten kunnen vergoed worden vanuit Specialistische Jeugdhulp Friesland,  Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of PGB: om hiervoor in aanmerking te komen is een indicatie nodig van jouw gemeente of zorgkantoor.

Aanmelden voor het ouder- en kindtraject kan door hier te klikken.