Over Zeidy

Tijdens mijn derdejaars stage MWD kwam ik mezelf behoorlijk tegen. Ik voelde me genegeerd door een collega en ik voelde me afgewezen en niet waardig. Ik stagneerde iN mijn stage en bracht dit in tijdens supervisie. Nooit gedacht dat deze inbreng mijn leven zo drastisch zou veranderen. Mijn supervisor ontdekte een patroon bij mij en hield mij de spiegel voor. Zij heeft mij laten inzien dat mijn reactie op die collega te heftig was en dat er een onderliggende oorzaak zou kunnen zijn waardoor ik zo heftig reageerde op haar. Het bracht mij op meerdere momenten terug naar mijn eigen kind-zijn. Mijn basis, waarin ik onveilig opgroeide zonder (emotioneel) beschikbare ouders, waar ik me niet veilig aan kon hechten. Dat kwam aan en ineens had ik het. Ik kreeg het antwoord op vele vragen die ik mezelf altijd stelde. Dit was mijn doorbraak. Ik werd bewust gemaakt van wat er steeds gebeurde en ik realiseerde me dat ik het anders moet gaan doen om andere uitkomsten te krijgen. Ik was daarvoor constant op zoek naar liefde en vond het steeds bij de verkeerde mensen. Iets wat terugkerend was tot het moment van bewustwording. Ik ben supervisor dankbaar voor wat ze voor mij heeft gedaan. Ze heeft mij het mooiste cadeau gegeven dat iemand zich kan wensen. Ze gaf mij mezelf terug. Het creëren van zo’n omslag moment en het ontdekken van patronen ben ik zo fascinerend gaan vinden dat dat mijn levensmissie is geworden en inmiddels de toegevoegde waarde is in mijn leef- en systeemwereld. Ik geloof dat je alleen kunt veranderen als je bewust bent van je diep gewortelde patronen. In mijn werk sta ik voor een persoonlijke benadering, gelijkwaardigheid en resultaat.

 

Naast mijn supervisor heb ik me in mijn persoonlijk- en professioneel leiderschap laten inspireren door sprekers, auteurs, psychologen, psychotherapeuten, business coaches als Tony Robins, Robin Sharma, Dr. Shefali Tsabary, Dr. Franz Ruppert en Alice Miller. Ik heb geleerd om waarde te creëren door me steeds te blijven ontwikkelen en me te specialiseren. Zo heb ik in de afgelopen jaren relevante opleidingen en trainingen gevolgd die van belang zijn om kwaliteit te blijven leveren. Ik ben gericht op groei. Dit doe ik door intuïtief in het werk te staan en maatwerk te leveren. Mijn kwaliteiten liggen in het ontdekken en doorbreken van patronen, en het creëren van omslagmomenten waardoor een mentale switch ontstaat. De interventies die ik daarvoor gebruik zijn: oplossingsgericht werken, ouderbegeleiding, psycho-educatie, NLP-technieken, IoPT-opstelling, (Identiteitgerichte Psychotraumatheorie en Therapie) en EMDR.

 

Ik help jongeren en hun ouders die een verstoorde relatie met elkaar hebben als gevolg van bijvoorbeeld eenechtscheiding, (vroegkinderlijke) trauma’s of onveilige hechting de relatie weer te versterken. Dit doe ik tijdens het Ouder-en Kindtraject. Praktijk de Switch is een gecontracteerde zorgaanbieder bij Sociaal Domein Friesland voor Specialistische Jeugdhulp.