Ouder- en Kindtraject

Ouder- en Kindtraject

Voor wie?

Loopt u op dit moment vast in het contact met uw kind? Is er sprake van gedragsproblemen, angst of boosheid? Kunnen jullie wat hulp gebruiken om het uiteindelijk weer zelf te kunnen? Praktijk de Switch helpt jongeren en hun ouders die een verstoorde relatie hebben als gevolg van bijvoorbeeld een echtscheiding, (vroegkinderlijke) trauma’s of onveilige hechting de relatie weer te herstellen en te versterken.

Wat doen we?

Het Ouder- en Kindtraject van Praktijk de Switch is gericht op het versterken van de relatie tussen ouder (s) en kind, het verwerken van (vroegkinderlijk) trauma’s en versterken van de innerlijke kracht. Dit doen we door maatwerk te leveren. Onze krachten liggen in het ontdekken van patronen, deze te doorbreken en het creëren van omslagmomenten waardoor een mentale switch ontstaat. Praktijk de Switch streeft bij elk traject naar rust, groei en balans voor haar cliënten. Wanneer je voor ons kiest, dan kies je voor een persoonlijke benadering, gelijkwaardigheid en resultaat.

Ouder- en Kindtraject
In verbinding staan met jezelf en gezin

Werkwijze

Praktijk de Switch werkt met de onderstaande methodes en interventies:
• Oplossingsgericht werken
• Motiverende gespreksvoering
• Ouderbegeleiding
• Psycho-educatie
• NLP-technieken
• IoPT-opstelling, (Identiteitgerichte Psychotraumatheorie en Therapie)
• EMDR

Vergoeding

Praktijk de Switch is een gecontracteerde zorgaanbieder bij Sociaal Domein Friesland. Dit houdt in dat het Ouder- en Kindtraject door uw gemeente vergoed wordt. Om hieraan deel te nemen is er een verwijzing nodig van uw huisarts of van het gebiedsteam van uw eigen gemeente. Heeft u nog geen indicatie? Dan helpen we u met de aanvraag.
Met inachtneming van de Coronamaatregelen kan het Ouder- en Kindtraject ambulant, in onze praktijk of online worden aangeboden.


Wilt u hier graag aan deelnemen? Meld u hieronder aan voor een kennismakingsgesprek. We nemen binnen 3 dagen contact met u op.

Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek. Vul hieronder uw gegevens in: 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]