Ouder- en Kindtraject oud

Woont u in de provincie Friesland en loopt u op dit moment vast in het contact met uw kind? Is er sprake van gedragsproblemen, angst of depressie? Kunnen jullie wat hulp gebruiken om het uiteindelijk weer zelf te kunnen?

Praktijk de Switch helpt jongeren en hun ouders die een verstoorde relatie hebben als gevolg van bijvoorbeeld een echtscheiding, (vroegkinderlijke) trauma’s of onveilige hechting de relatie weer te versterken.

Het Ouder- en Kindtraject van Praktijk de Switch is gericht op het verwerken van nare gebeurtenissen, versterken van de innerlijke kracht en het omzetten van beperking naar talent, waardoor je steeds meer in je kracht komt te staan en nieuwe stappen durft te nemen. Dit doen we door maatwerk te leveren. Onze krachten liggen in het ontdekken van patronen, deze te doorbreken en het creëren van omslagmomenten waardoor een mentale switch ontstaat. Praktijk de Switch streeft bij elk traject naar rust, groei en balans voor haar cliënten. Wanneer je voor ons kiest, dan kies je voor een persoonlijke benadering, gelijkwaardigheid en resultaat.

Praktijk de Switch werkt met de onderstaande methodes en interventies:
• Oplossingsgericht werken,
• Motiverende gespreksvoering
• Ouderbegeleiding
• Psycho-educatie
• NLP-technieken
• IoPT-opstelling (Identiteitgerichte Psychotraumatheorie en Therapie)
• EMDR

Praktijk de Switch is een gecontracteerde zorgaanbieder bij Sociaal Domein Friesland. Dit houdt in dat het Ouder- en Kindtraject door uw gemeente vergoed wordt. Om hieraan deel te nemen is er een verwijzing nodig van uw huisarts of van het gebiedsteam van uw eigen gemeente. Heeft u nog geen indicatie? Dan helpen we u met de aanvraag.
Met inachtneming van de Coronamaatregelen kan het Ouder- en Kindtraject ambulant, in onze praktijk of online worden aangeboden.


Wilt u hier graag aan deelnemen? Meld u aan voor een kennismakingsgesprek.