Deze website is speciaal voor jongvolwassenen die worstelen met angsten, blokkades en belemmeringen, en die weer vrijheid willen ervaren met de regie in eigen hand.

Breaking chain

Veel jongvolwassenen worstelen met sociale angsten. Ze vinden het lastig om stappen te maken naar verandering. Vervolgens zijn ze teleurgesteld in zichzelf omdat ze geen vooruitgang maken. Hierdoor wordt de sociale angst steeds groter en voelen zij zich als persoon steeds kleiner. Het gevolg is dat deze jongvolwassenen levensveranderende kansen voorbij laten gaan, niet meer de baas zijn over hun eigen leven of gevangen raken in verslavingen. Het hoeft niet zo te gaan. Het is mogelijk om in dit leven in alle vrijheid te kunnen zijn wie je werkelijk bent.

Transform fear into action concept

Praktijk de Switch gaat ervan uit dat iedereen uniek is. iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en iedereen gaat op zijn eigen unieke manier om met tegenslagen en problemen. Vanuit die gedachte wordt er een plan opgemaakt gebaseerd op de problematiek van de individu.

Praktijk de Switch heeft een missie. Die missie is om iedereen te helpen van hun angsten af te komen, zodat ze in alle vrijheid kunnen leven, hun eigen keuzes kunnen maken en hun lot in eigen hand hebben. Praktijk de Switch wil iedereen contact laten maken met zijn innerlijke kracht, waardoor ruimte kan ontstaan voor groei, liefde en rust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *